政改

等。一個人。硬鳩。/巫山潤幾夫

圖:http://merfolk.pixnet.net/album/photo/117489558

圖:http://merfolk.pixnet.net/album/photo/117489558

在一向紀律嚴明的一本道AV拍攝現場,竟然發生一單前無古人的蝦碌事件。一場中出四十二連發的拍攝期間,三十幾個男優竟然突然抽出體外射精。

大拿拿三十幾碌鳩入完洞洞拎翻出來射,都真係幾撚壯觀。

事緣男優話要等埋發叔硬埋至射。起初係賤鋒同導演講:「發叔都未硬,可唔可以俾十五分鐘整硬發叔條鳩先再roll機?」

呢個時候,女主角已經淫叫到好似架法拉利咁。導演話:「roll機之前你問都仲可以停低俾你啪偉哥, 而家已經搞到千鈞一髮,點停低?快做!」

班戇鳩屌極個西都唔射,有幾個帶頭抽鳩,其他人陸續跟住抽晒出黎外射,射到床外週圍係精。其中有個本來叫阿嫻的剛剛變性,條假J造得太肥,抽唔切出黎,個嘴O到好似Mary咁就射了。

另外 28 個汁男一向唔撚妥有得屌西果班御用男優,一於話撚之你,一鼓作氣口爆左條女。屌緊西那邊有八條友唔知係太過陶醉定係點,無跟大隊,中出左。中出完,導演叫cut,老細個助手忍唔住叫:「中出得好!」

之不過老細見到其餘成班柒頭冇跟劇本無撚厘頭抽鳩外射,兇神惡煞咁話:「屌你老母,你班契弟有冇睇劇本?係中出四十二連發呀!而家拍到咁點收科?」

面對老細大人責備,成班男優怕冇糧出、下次冇工開,就起鬨互相指責。

亡國興:「大佬掹出黎,咪跟住囉。」

國賤:「我習慣望住痰尿盅,見佢響條女個屎忽上面射緊我至抽出黎咋。佢應該出黎切JER謝罪啦。」

尿盅反駁:「咩呀!係賤鋒話周潤發趕緊返黎喎!」

賤鋒:「係我做錯!對唔住,係我令大家錯過內射機會!」

根現:「今次中出唔成,我要即刻去西環驗身,證明並非個人不舉!」

孽鳩流住馬尿咁話:「我地只係想等埋發叔齊齊整整咁中出,點知發叔老人家條J打極都唔硬。條女我氹左成二十個月至氹到上床陪我拍AV,冇得中出我真係好撚唔開心。」孽鳩心諗,我既導演之路,可能咁就玩撚完。諗多兩諗,悲從中來,又再扮流尿。

呢個時候,發叔終於硬起來,不過已經無用武之地。佢話:「我成日都硬唔起入去射,今日狀態又唔係幾好,要你地等埋我,我真係覺得好難過。」

有口話人冇口話自己早洩的謝超人就話:「AV界內係咪有D男優持久力不足呢?我覺得抽鳩果班要反省下囉。御用男優性慾旺盛,但係床技差。」

御用男優鬼打鬼,其中有個叫獎勵暈就殺出黎鬧唔跟大隊走左去中出果幾個:「八條hihi自己中出,正一自撚獅!」但係轉個頭又自打嘴巴語無倫次:「扯晒旗又抽返出黎就係戇鳩鳩!(雖然佢自己都係)」呢條友好撚多口,roll機前佢話:「導演咁O既尊容都上到AV Sex Secrets咩?」點知比導演鬧:「請呢位演員唔好講埋D劇本冇寫的廢話。專業D!」

有份中出的北田太郎好得戚咁話:「有得中出,真係唔要?話外射就要跟住外射?不如搞個男優黨?如果我未硬,你會唔會等埋我硬至roll機?佢地主要係陽萎冇藥醫!」

同樣有份中出的大龜就加把口:「在歷史性嘅一刻、咁關鍵嘅一刻,我選擇射左至抽鳩。」

北田太郎個細佬北田次郎就冇跟大佬中出:「我係耶撚!我反對婚前陰道交!」

有個叫鳩騮的,本來屌緊西,見大圍抽鳩,就一個飛身撲左去跟另一team口爆。

仲有個不抽鳩、不射精、不鳩叫的「三不男優」話:「我諗緊點射法,點知導演已經叫cut。」

話時話,發叔咁德高望重要成班男優等佢,莫非佢就係傳說中的加藤發?有人話:「冇辦法,新界全部四仔場同thisav都係發叔照的!」

導演本身都係御用男優出身,都好幫住自己後輩。佢若有所思、充滿智慧咁話:「其實求其搵條女吹多陣,發叔就硬啦,使乜抽晒碌鳩出黎鳩等呀!」

拍攝之後翌日,呢一個蝦碌已經傳遍av界,成為笑柄。成班御用男優唯有死口話呢一套係<<床外射精42發>>。 仲發聲明話個28個汁男口爆女優可恥、、、

分類:政改, 政治

1 reply »

  1. 笑到GAP GAP聲, 你都幾乎拍得住我咁賤格喎. 結果導演係咪罰兩堆男優互射12碼呀? 要射中對家果個至有得留低. 12碼成36呎, 谷到甩晒皮都未到呀.

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s